kovaDacă amicalul cu UTA II nu se anula în ultimul moment, Adrian Falub ar fi avut ocazia să-i vadă pentru prima oară la lucru pe cei doi fotbaliști sârbi care vor întări lotul „alb-roșiilor”. Conform cărților de vizită, Zoran Supic și Nenad Kovacevic ar trebui să facă cu brio față în eșalonul secund românesc, însă nivelul de pregătire fizică e încă o necunoscută pentru tehnicienii arădeni.
În acest sens, fundașul de 28 de ani și mijlocașul de 32 de ani vor susține în cel mai scurt timp teste fi­zice, iar dacă și vizita medicală decurge normal, atunci contractele vor fi imediat semnate.
„Să vedem dacă vom găsi un teren pe care să alerge cei doi și pe care să ne antrenăm cu toții normal. Miercuri, am vrea să facem două ședințe de pregătire, dar încă nu știm unde”, a spus cu îngrijorare Adrian Falub.
E greu de crezut că Supic și Kovacevic vor face parte din planurile antrenorilor pentru deplasarea de la Brașov, știute fiind și problemele cu legitimarea fotbaliștilor străini.
În schimb, Laso, Voiculeț și Feussi, jucători care au acuzat dureri musculare săptămâna trecută, vor fi sută la sută apți pentru disputa cu liderul. În fine, atacantul italian, Donato Bottone, este deja istorie pentru UTA.

Recomandările redacției