Testul în familia ineuană s-a încheiat nedecis

0
288

ineuturReuniți în prima zi a acestei săptămâni, zărăndanii au primit și primul „zăhărel” al anului din partea staffului tehnic cu ocazia miuței desfășurate în familie pe terenul „Armonia”. Au fost utilizați nu mai puțin de 29 de fotbaliști, împărțiți în două echipe, după cum urmează:
Portocaliii: Bujor (Belc) – Popovici, Ev. Wild, Morariu (Bun), Hulbăr – Bilia, Gavriș – Șulumberchean, Crișan (Purece), Boldizsar – Filimon (Moldovan).
Verzii: Gorun (Pușcaș) – Zdrențan (Gavrilă), Ciobanu, Tudoroiu (Karmanovski), Talpaș – Hrezdac, Tomuț – Voștinar, Stănaia, Cotoc – Mașniță.
Confruntarea s-a încheiat nedecis 2-2, după reușitele semnate Boldizsar și Purece, respectiv Stănaia și Cotoc. Au absentat Kocsis (ușor accidentat) și Georgiu (învoit), Sculici apelând și la mulți juniori între 14 și 16 ani din cadrul clubului, precum Belc, Pușcaș, Moldovan, Gavrilă și Karmanovski. Ineuanii au mai renunțat la Iacob și Chirilă, care se vor muta în străinătate.
Marți și miercuri, jucătorii vor trece pe la medicul sportiv și tot marți o vor înfrunta în amical pe divizionara a patra, Lunca Teuz Cermei. De joi, ineuanii se mută la hotelul „Parc” din Moneasa pentru cantonamentul iernii. Există și posibilitatea formația din Țara Zărandului să nu-și mai ajusteze lotul până la începerea returului, deși un atacant de careu ar fi mai mult decât binevenit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.