utaechipaEugen Trică are exact o  săptămână să pregătească primul meci oficial al sezonului. Fostul mijlocaș a condus primul antrenament al UTA-ei sâmbăta trecută, iar sâmbătă dimineață își va conduce echipa de pe bancă, la Oradea. Tehnicianul încă nu a vorbit despre această confruntare, dar a făcut-o Adrian Marțian.
„Fiecare meci îl tratăm serios, trebuie să ne ne facem datoria pentru că totuși ne cheamă UTA. Suntem un club de tradiție ce ar trebui să impună respect oriunde evoluează. Jucătorii noștri trebuie să dea totul pe teren, să-și arate valoarea și caracterul. Am și discutat cu Eugen Trică și am stabilit să nu ne apărăm sâmbătă. Vom juca deschis, spectaculos. Există riscul să pierdem, dar vrem să jucăm curajos și cât mai frumos. Nu ne vom băga cu toții în poartă în speranța că vom face un egal sau treburi din astea mărunte”, a anunțat șeful „alb-roșiilor”.
Acesta a vorbit și despre confruntarea din turul 5 al Cupei României, fără să fi știut că adversarul, Ripensia Timișoara, e o fostă campioană a țării. „Da, a câștigat tiluri? Mă mir. Dar, indiferent cu cine și unde jucăm, jucătorii trebuie să-și asculte antrenorul și să facă tot posibilul să câștige. Dacă este și tradiție la mijloc, cum are și UTA din plin, cu atât mai bine. Fotbalul oriunde e frumos și ce dacă jucăm la Timișoara? Nu desconsiderăm pe nimeni, mai ales că am auzit că au eliminat multe echipe bune. Au fotbaliști valoroși și finanțatori mulți, așa cum mi-ar place să fie și la Arad”, a mai spus Marțian.

Recomandările redacției