taposFiindcă Adrian Falub, Marius Suller, Adrian Dulcea și Dan Stupar au refuzat să mai pregătească echipa din Calea Aurel Vlaicu, conducerea arădenilor a fost nevoită să recurgă la o soluție de avarie și a apelat la antrenorul de portari și cel mai vechi component al formației. Dan Țapoș și George Neagu au condus ședința de pregătire de marți și urmau să o conducă și pe cea de aseară.
„Am acceptat să împărtășesc din experiența mea și i-am sugerat lui George Neagu ce antrenamente să facă cu băieții. I-am supravegheat cât am putut, nu de alta, dar am și eu treabă cu cei trei portari. Duminică, domnul Marțian mi-a promis că în această săptămână se vor rezolva toate problemele, nu-mi rămâne decât să sper asta. Altfel, mă retrag și eu căci începe lumea să râdă de mine”, ne-a mărturisit Țapoș, care are și el res­tanțe salariale de patru luni și jumătate.
Între timp, sub comanda sa a ajuns și Cristian Bordea, fostul goal-keeper al celor de la FC Olt. „Departe de mine gândul să mă erijez în antrenor, m-am pus doar la dispoziția clubului în această situație specială”, a explicat și Neagu, care a jucat în „alb-roșu” două sezoane.
La antrenamentele „Bătrânei Doam­ne” s-au prezentat și trei fotbaliști de la FC Jimbolia Marcel Băban. Fundașul Ardelean și mijlocașii Țoțu și Popescu au fost solicitați de Adrian Falub, care – însă – între timp nu s-a mai prezentat la echipă din pricina neînțelegerilor cu Adrian Marțian. „Am avut ceva oferte pentru ei, dar am zis să-i las la UTA, fiindcă domnul Falub mi-a spus că ar vrea să conteze pe ei. Am auzit că acesta nu mai este acum la echipă, sper ca în câteva zile lucrurile să se clarifice. Altfel, îi voi chema înapoi”, ne-a spus Marcel Băban, managerului Jimboliei.

Recomandările redacției