supocraDeși „Bătrâna Doamnă” nu a reușit să treacă de Universitatea Craiova, deși a avut avantaj numeric  timp de 50 de minute, suporterii au fost cât se poate de calzi cu favoriții. La finalul disputei de vineri, galeria i-a aplaudat pe jucătorii veniți la salut, iar sâmbătă i-a invitat la o acțiune de socializare, de apropiere, ca între membrii unei familii.
La inițiativa celor de la Suporter Club UTA și găzduiți de Manu Herlo și Flavius Moisă la baza sportivă Aqua Vest din Șofronea, aproximativ 30 de fani și 20 de jucători, plus antrenorii Trică, Ceaușu și Petrov, au jucat o „miuță”, apoi au gustat dintr-un ceaun și în final au și făcut o baie în bazinul cu apă termală. S-au schimbat impresii, s-au făcut glume, în general a fost o după-amiază foarte reușită în tabără utistă.
Concluzia a tras-o chiar Eugen Trică, care a apreciat foarte mult acțiunea susținătorilor. „Am realizat încă odată dacă mai era nevoie că UTA are suporteri adevărați. Băieții sunt speciali, se implică efectiv în viața echipei și asta nu poate decât să ne bucure. Îi simțim și mai aproape de noi și nu poate fi altfel din moment ce ne-au ajutat cu o plasă de medicamente și vitamine și au promis că vor încerca să ne ofere și un rând de echipament nou-nouț. Aceiași suporteri ne-au mai spus că vor face eforturi să le dea jucătorilor și cele 25 de procente din salariile pe luna august ce au fost reținute de patronul echipei. Chiar am fost impresionat de căldura cu care am fost înconjurați sâmbătă, deși noi nu am dat chiar totul pe teren cu Universitatea Craiova. Ne-ar fi plăcut să le oferim o bucurie celor din galerie, dar și tuturor celor 4000 de oameni care au venit pe stadion să ne încurajeze. Sperăm să ne revanșăm la Slatina”, a afirmat antrenorul „alb-roșiilor”.

Recomandările redacției