sigurdssonChiar dacă a trecut o lună de la reluarea campionatului, gruparea fanion a Aradului continuă campania de întărire a lotului. Până să-l vedem la lucru pe Nenad Kovacevic, despre care se spune că este peste Maximiliano Laso ca valoare indivi­dual, conducerea „Bătrânei Doamne” mai pregătește o lovitură. Până la finalul acestei săptămâni ar trebui să ajungă în Calea Aurel Vlaicu un vârf de careu, care, conform CV-ului, ar trebui să se impună rapid în primul „unsprezece”.
Hannes Sigurðsson împlinește peste o săptămână 30 de ani și are 36 de partide la echipele reprezentative ale Islandei Under 17, 19, 21 și naționala mare. Pentru aceasta din urmă a jucat în 13 meciuri și a reușit un gol, dar cifrele de la formațiile de club sunt și mai bune. Cariera de fotbalist profesionist a lui Sigurðsson a început în țara natală, la Fimleikafélag Hafnarfjarðar, după care vârful de 1,90 metri a trecut prin campionatele Norvegiei, la Viking F.K. (93 de prezențe și 19 goluri), Angliei, la Stoke City (25 de meciuri și un gol), Danemarcei, la Brøndby (9 meciuri și douã goluri marcate), Suediei, la GIF Sundsvall (71 meciuri și 26 de goluri), Rusiei, la Spartak Nalchik (6 prezențe, niciun gol) și Khazastanului, la FC Atyrau (15 partide și 3 reușite). „După părerea mea, sunt puțini atacanți în Liga 1 de valoarea atacantului islandez care va sosi la UTA în această săptămână”, spune Adrian Marțian despre cel care ar putea să-i ia locul în echipă lui Cristian Silvășan. Pe același post se mai bat Dosso și Voiculeț.
Totodată, noul patron al „textiliștilor” nu a renunțat nici la ideea de a-i oferi ocazia lui Adrian Falub să aleagă din alți cinci fotbaliști italieni care ar trebui să sosească și ei în curând în orașul nostru.

Recomandările redacției