Timișoreanul Rosenblum prefațează vizita Cermeiului în „fieful” lui ACS Poli: „Să valorificăm plusul de experiență!”

0
274

Seria pozitivă a Cermeiului s-a oprit la șase partide. Ceea ce nu reușise liderul FC U Craiova, a izbutit Corvinul etapa trecută la capătul unei partide în care elevii lui Flavius Moisă au greșit prea mult pe faza defensivă și, până au început să lege și ei jocul de la mijloc în sus, gazdele luaseră un avans de trei goluri. Reușita lui Bulza a contat doar pentru statistică și „sămădăii” își complică situația în zona fierbinte a clasamentului seriei a IV-a a Ligii
a III-a.
Patru echipe mai au sub ei cermeianii, iar pe una dintre ele o înfruntă astăzi, de la ora 15, în cadrul rundei cu numărul 10. „Alb-roșii” se vor deplasa în inima Timișoarei pentru un „duel” cu ACS Poli, formație ce a bifat două retrogradări la rând. Timișoreanul Michel Rosenblum a prins și vremurile bune ale trupei de pe Bega, dar avertizează și asupra dorinței de afirmare și actualilor componenți ai lotului. „Am jucat un an și jumătate la Poli II pe vremea patronajului lui Marian Iancu, știu ce înseamnă acest nume în Timișoara. Cunosc și grupele de copii formate an de an, le-am urmărit evoluția în timp, cu toate schimbările de nume de cluburi și acțio­nari. Poli rămâne Poli, acum sunt într-o perioadă mai nefastă, dar sunt câțiva jucă­- tori cu experiență pentru acest nivel, ca Oprea, Velcotă sau Podină, lângă copii buni care au debutat acum la Liga a III-a și cresc meci de meci. Vor să se afirme și vor dori să iasă din pasa proastă a începutului de campionat. E clar că la capitolul experiență noi stăm mai bine, dar acest lucru trebuie să se vadă mâine, pe teren. Pe de altă parte, avem și noi destui tineri interesanți, care vin din urmă și împreună cu care am început să formăm relații de joc”, a menționat fotbalistul de bandă al lui Moisă.
Folosit fundaș stânga în ultimele partide, Rosenblum ar putea reveni pe locul său natural, în dreapta și asta pentru că un alt fost polist, Daniel Filip, este suspendat. „Strângem rândurile după meciul pierdut la Hunedoara și mergem la Timișoara cu un singur gând, victoria, chiar dacă va fi foarte greu. Păcat că nu am legat prestațile pozitive avute până acum cu rezultate și mai bune, mă refer măcar la o victorie, două, dar sperăm să luăm toate punctele vineri și să avem moral pentru ultimele etape ale turului. După înfrângerea de la Hunedoara, ne-am pregătit bine din toate punctele de vedere, am avut discuții cu antrenorul,
ne-a motivat și suntem hotărâți să câștigăm la Timișoara”, a mai spus fotbalistul de 30 de ani sosit în această vară de la Giarmata, alături de Marius Călin.
Alături de Filip, de la cermeiani ar mai trebui să absenteze Vezan (accidentat), în timp ce Silviu Bălace poate conta din nou pe fostul prim divizionar Velcotă, suspendat în Dăești – ASC Poli 2-0.
Formații probabile:
ASC Poli: Mosoarcă – Sporin, Cochințu, Podină, Popa – Oprea, Dorobanțu – Chiriac, Iseini, Velcotă – Daminescu.
Cermei: Dagău – Rosenblum, R. Iuga, Nistor, Burlă – Lazăr, M. Călin – Gruiescu, Ciubotariu, Daina – Bulza.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.