Timișorenii cer demisia primarului Fritz

5
3845

În urma deciziei de carantinare a orașului Timișoara , pe care primarul Fritz a solicitat-o, sute de protestatari au ieșit în stradă și și-au declarat nemulțumirile  atât în faţa Primăriei orașului, cât şi în Piaţa Operei.

De asemenea, și reprezentanții HORECA s-au alăturat protestatarilor, care au scandat minute în șir „ Fără carantină!” pe străzile Timișorii și care, în același timp, cer demisia primarului Dominic Fritz: „…nu este capabil să ia decizii raționale”, declară revoltați protestatarii.

5 COMENTARII

  1. Minţiţi, începând cu poza! Este din seara în care Fritz a câştigat alegerile. Acolo, da, au fost timişorenii autentici, majoritatea născuţi şi crescuţi în Timişoara! Nicidecum veneticii puşi pe distacţii, cărora nu le place verticalitatea neamţului!
    Astea cca 100 de persoane care prostează aiurea în Piaţa Operei, NU ne reprezintă! Sau vă reprezintă pe voi, de le răspândiţi fapta pe o poză neactuală?
    Nu ne pătaţi imaginea oraşului! Destul ne-a pătat-o bogsiganul şi d-alde ăştia, de-ai lui!

  2. Doamna Lia,dumneata bati campii.Eu sunt timisorean autentic,din parinti banateni,eu si majoritatea timisorenilor nu am fost la vot,acest neo-marxist Fritz a castigat alegerile nu fiindca majoritatea timisorenilor l-au vrut, ci fiindca acei putini prezenti la vot s-au plictisit de fostul primar.Ca om normal la cap,NU poti vota niciodata cu un partid anti-nationalist,anti crestin,pro lgbt.Dumneata si toti cei care votati un partid anti Hristos ,sunteti o pata de rusine in istoria acestui neam.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.