pancotaÎn ultimul meci pe care-l dispută în exilul de la Sebiș, Șoimii Pâncota primește, astăzi, de la ora 17, vizita celor de la FC Zalău. Trupa lui Vasile Jula e autoarea unui start bun de întrecere, după 1-1 la Ineu și 3-0 acasă cu Sănătatea Cluj, în timp ce alb-negrii vin după 0-1 din derby-ul arădean cu Național Sebiș. Dan Cuedan și trupa sa sunt în momentul în care se impune revenirea din mers.
„E un meci foarte important pentru noi. FC Zalău e o echipă bună, neînvinsă, are un stil de joc deja recunoscut. Dar sper să găsim drumul spre victorie. Jucătorii trebuie să aibă încredere în ei și în forțele proprii, din punctul meu de vedere sunt jucători foarte buni. Să-și dorească victoria, cu adevărat, ceea ce nu se pune problema. Dăm totul pe teren și ne vom apropia victoria”, a transmis antrenorul Șoimilor.
Vițu e așteptat să revină la antrenamente, după ce a onorat o convocare la reprezentativa de tineret a Moldovei, dar spaniolul Hernandez a ieșit din circuit pentru cel puțin o lună și jumătate! „A suferit o fisură la genunchiul drept, am decis, împreună cu domnul Piroș, să-l lăsăm să meargă acasă să se trateze. Oricum, e în convalescență și nu se putea antrena”, a menționat Cuedan. Trupa din Podgorie așteaptă și un verdict în cazul fundașului timișorean Răzvan Iovan, privit ca o soluție viabilă în prima echipă a Șoimilor. Apărătorul așteaptă ca FRF să-l elibereze de contractul cu defuncta Poli Timișoara, cea a lui Marian Iancu.
Contra Zalăului, Cuedan ar putea începe cu Pașcalău – Vițu, Rusu, Lung, Dubeștean – Marinescu, Mitu, Nădăban, Bulzan – Burian, Mihai. Arbitrează un trio timișorean, compus din Răzvan Drăgoi, Alin Botaș şi Lavinia Bozdog. Cărășeanul Dan Miholcea și olteanul Ion Velea sunt observatorii meciului de pe malul Crișului Alb.

Recomandările redacției