Organizaţia Judeţeană de Tineret ALDE Arad a organizat în premieră, la finele săptămânii trecute, în localitatea Chişlaca, comuna Craiva un turneu de fotbal cu scop caritabil.
La startul competiţiei s-au înscris 18 echipe, atât echipe formate din membrii ALDE din diferite zone ale judeţului cât şi echipe formate din simpatizanţi ALDE care au dorit să contribuie la îndeplinirea scopului caritabil, şi anume ajutarea familiei domnului C. Mihai , care în urma unui tragic accident de muncă a ră­mas fără un braţ.
„Este primul eveniment «Împreuna pentru o faptă bună» şi sunt fericit că a ieşit atât de bine. Au fost prezente peste 300 de persoane. Am reuşit în doar câteva ore să strângem o sumă frumuşică de bani pentru domnul C.Mihai şi familia acestuia, pe care viaţa i-a încercat din greu. Echipele participante au fost invitate să doneze, banii fiind adunaţi într-o urnă special confecţio­nată. Aş vrea sa aduc mulţumiri deputatului Eusebiu Pistru pentru susţinerea noastră, a tinerilor ALDE Arad şi a pro­iectului «Împreuna pentru o faptă bună» ,proiect g ândit de colegul meu de partid, Narcis Bănăţean. De asemenea, vreau să îi mulţumesc lui Andrei Cismaş, în care am încredere că va face lucruri mari în Organizaţia ALDE Craiva şi, nu în ultimul rând vreau să le mulţumesc tinerilor din echi-pa mea ,de care sunt mândru!”, a declarat Ucu Dima, preşedintele Organizaţiei Judeţene de Tineret ALDE Arad.
„Sunt mândru de tinerii ALDE Arad! Strategia noastră de reconstrucţie a organizaţiei începe să dea roade! Evenimentele «Împreuna pentru
o faptă bună» vor continua. Astfel, în 30 Iunie la Nădlac va avea loc un nou turneu. Le mulţumesc echipelor participante! Doresc să felicit întreaga Organizaţie Judeţeană de Tineret ALDE Arad pentru devotamentul pe care îl manifestă în interesul promovării drepturilor şi libertăţilor omului!”, a declarat Eusebiu Pistru, preşedintele ALDE Arad.
(G.C.)

Recomandările redacției