Tineri afgani, ascunși în mijloace de transport, cu intenția de a trece ilegal granița

0
147

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac II – judeţul Arad au depistat nouă cetăţeni străini care au încercat să treacă ilegal frontiera în Ungaria, ascunşi într-o autoutilitară și într-un automarfar.

În 24 de ore, poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac II au efectuat controlul amănunţit asupra unei autoutilitare și a unui ansamblu rutier, conduse de doi cetăţeni bulgari. Şoferii transportau, conform documentelor de însoţire a mărfii, piese electronice și foi de tablă din oțel pentru societăţi din Franța și Ungaria.

Cu ocazia efectuării controlului, poliţiştii de frontieră au descoperit, ascunși in compartimentele pentru marfă ale celor două autovehicule, nouă cetăţeni străini.

 În cadrul verificărilor preliminare, polițiștii de frontieră au stabilit că persoanele respective sunt cetățeni din Afganistan, cu vârste cuprinse între 15 şi 28 de ani, solicitanți de azil în România.

În ambele cazuri, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în vederea stabilirii întregii activități infracționale, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.