Tineri afgani, opriți la granița cu Ungaria

0
141

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac II – judeţul Arad au depistat doisprezece cetăţeni din Afganistan care au încercat să treacă ilegal frontiera în Ungaria, ascunşi în automarfare.

În data de 31.03.2021, în urma unor sesizări, poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac II, judeţul Arad, au efectuat controlul amănunţit asupra a două ansambluri rutiere, conduse de un cetăţean român,  respectiv unul turc. Astfel, în compartimentele pentru marfă ale celor două vehicule au fost descoperiţi, ascunşi printre produsele transportate, doisprezece cetăţeni străini. În cadrul verificărilor preliminare, polițiștii de frontieră au stabilit că persoanele în cauză sunt cetățeni din Afganistan şi au vârste cuprinse între 15 şi 23 de ani, toate fiind solicitante de azil în România.

În ambele cazuri, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în vederea stabilirii întregii activități infracționale, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.