Tineri din Afganistan și Bangladesh, prinși la Nădlac

0
125

Patru cetățeni străini, care încercau să treacă ilegal frontiera de stat ascunși într-un ansamblu rutier, au fost depistați de polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac II. 

 S-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră pe sensul de ieşire din ţară, un cetăţean turc, conducând un ansamblu rutier format din cap tractor şi semiremorcă, ambele înmatriculate în Turcia. Şoferul transporta, conform documentelor de însoţire a mărfii, grupaje pe ruta Turcia – Franța. 

În urma efectuării controlului amănunţit al mijlocului de transport, în interiorul acestuia au fost descoperiţiascunşi în compartimentul marfă, patru cetăţeni străini. 

Persoanele au fost preluate și transportate la sediul sectorului pentru cercetări suplimentare. 

În cadrul verificărilor preliminare, polițiștii de frontieră au stabilit că sunt cetățeni din Afganistan și Bangladesh, cu vârste cuprinse între 16 și 25 de ani, solicitanți de azil în România. 

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în vederea stabilirii întregii activități infracționale, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.