Tinerii arădeni, aşteptaţi să îmbrace uniforma bleu-jandarm

0
182

jandarmInspectoratul de Jandarmi Judeţean Arad continuă activităţile de recrutare a candidaţilor pentru concursurile de admitere organizate de instituţiile de învăţământ din structura Ministerului Afacerilor Interne şi a Ministerului Apărării Naţionale.

Sunt scoase la concurs 50 de locuri pentru Academia de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” Bucureşti – Facultatea de Poliţie, în specializarea Ordine şi siguranţă publică – arma Jandarmi, 130 de locuri pentru Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” Drăgăşani şi 125 de locuri pentru Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi „Petru Rareş” Fălticeni.

Criteriul privind înălţimea candidaţilor a fost modificat, în sensul că, pentru bărbaţi, înălţimea minimă este de 1,65 m, iar pentru femei este de 1,60 m.

Termenul limită de depunere a cererilor de înscriere la concurs este 2 iunie 2014 pentru învăţământul superior şi 8 august 2014 pentru şcolile postliceale.

Informaţii suplimentare se pot obţine la sediul din Vladimirescu, str. Jandarmeriei nr. 1-3. Cei interesaţi pot accesa şi paginile de internet ale instituţiilor militare de învăţământ şi ale structurilor de jandarmi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.