Tinerii de la Delta Force, felicitați de ambasadorul României în SUA

0
347

Am scris zilele trecute despre performanța elevilor arădeni la competiția de robotică din America. Reamintim că tinerii noștri s-au calificat în top 10 cele mai bune echipe din lume. După concurs, cei nouă membri ai echipei, elevi ai Liceului Național de Informatică din Arad, însoțiți de profesori, au vizitat Ambasada României și au fost felicitați de ambasadorul României în Statele Unite ale Americii, Andrei Muraru.

”Vă felicit pentru reușitele pe care le aveți într-un domeniu relativ nou, pentru munca în echipă, pentru pasiunea și determinarea cu care participați la competiții internaționale. Voi sunteți adevărați ambasadori ai României cu care ne mândrim!”, a afirmat ambasadorul Andrei Muraru.

Ambasadorul român i-a asigurat pe membrii echipei de robotică de sprijinul său în viitor, pentru ca aceștia să poată participa, în continuare, la competițiile internaționale, în special la cele ce vor fi organizate în SUA.

,,Mulțumim domnului Ambasador al României in S.U.A.  Andrei Muraru pentru primire și pentru tot sprijinul acordat ,ne-a făcut o plăcere deosebită să vă cunoaștem”,au spus membrii echipei arădene.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.