Tinerii ALDE continuă să ajute oamenii din jurul lor. Dacă săptămâna trecută au strâns fonduri pentru un scop caritabil jucând fotbal la Apateu, acum aceștia se pot lăuda că au participat la alte două turnee de fotbal, ambele cu scopul de a ajuta persoanele nevoiașe.
Aceștia au participat la partidele de fotbal din satul Chislaca, comuna Craiva și din orașul Nădlac. Tinerii din ALDE au strâns bani pentru Mihai Cin, din comuna Craiva, care și-a pierdut brațul într-un accident de muncă, el având o pensie de doar 39 de lei și pentru un tânăr cu retard sever, pe numele de Pierre Rubin, care are o situație financiară precară.
Pentru aceste două proiecte, cât și pentru cel de la Apateu, tinerii ALDE au strâns 6.000 de lei, bani care îi vor ajuta enorm pe persoanele în cauză. Vorbind despre reușita membrilor ALDE, Ucu Dima, președintele Organizației Județene de Tineret ALDE Arad a mărturisit: „În mai puțin de trei luni de când mă aflu la conducerea Organizației Jude­țene de Tineret ALDE Arad, împreună cu colegii mei și mulți alți zeci de membrii din partid cărora țin să le mulțumesc pentru devotamentul pe care îl investesc la fiecare acțiune întreprinsă de noi, am reușit să organizăm trei turnee de fotbal cu scop caritabil prin intermediul cărora am strâns 6000 lei pentru diferite cazuri sociale”.
Cristian Tomuț, membru ALDE Craiva, a mărturisit că acțiunile ALDE în folosul comunității nu se vor opri aici: „Avem un plan pe termen lung prin care vom încerca să câștigăm încrederea oamenilor din Craiva. Nu va fi ușor, dar sunt sigur că vom face lucruri mari”.
(I.P.)

Recomandările redacției