Castigatorii alaturi de Prof. Iosif PappUltima lună a acestui an a adus o nouă competiţie pentru copiii de la secţia Judo din cadrul Clubului Sportiv „Şoimii Lipova“. Această competiţie, aşteptată cu nerăbdare de fiecare dată, a dat și de această dată multe emoţii micilor luptători.
Astfel, sâmbătă, 14.12.2013, la Pecica, s-a desfăşurat cea de-a V-a ediţie a tradiţionalei competiţii din lumea judo-ului, „Cupa C.S.M. Arad & Judo club Pecica“, Euro Liga U-15, unul din cel mai aşteptate concursuri de judo din judeţul Arad. Competiţia a fost organizată şi de această dată de Clubul Sportiv Municipal Arad, împreună cu Primăria Oraşului Pecica, întrecerea fiind destinată speranţelor U-11 şi Euroliga U-15, competiţie Internaţională între patru ţări: Croaţia, Ungaria, Serbia şi România. Fiind o competiţie deja atât de bine cunoscută în rândul iubitorilor acestui sport, prin organizarea sa în fiecare an, se urmăreşte în primul rând, verificarea şi stimularea micilor judoka, dar şi legarea unor prietenii între orașele şi cluburile din ţară şi nu numai.
Oraşul Lipova a fost reprezentat şi de această dată la acest concurs internațional de copiii de la Clubul Sportiv „Şoimii Lipova“care au reprezentat din nou cu succes oraşul, ajungând pe podiumul final cu mai multe medalii la categoriile U11 şi U15.
Micii sportivi care au obținut premii au fost după cum urmerază:
– pentru categoria U-15
Locul 1 – Grozav Ana Maria, 44 kg;
Locul 3 – Rogoveanu Alexandra, +50 kg;
– pentru categoria U-11
Locul 2 – Ciocoiu Marius, +50 kg;
Locul 3 – Tomescu Leonard, +50 kg; .
– pentru categoria copii sub 11 ani, 38 kg
– Locul 1 – Roşu Emanuel şi Locul 3 – Ispas Raul, cei doi dominând categoria.
Pentru micii judoka ai oraşului Lipova, a fost un concurs  frumos, o experienţă extraordinară, participarea aducându-le o bucurie enormă în suflete, locurile obţinute pe podium re­prezentând o mare realizare pentru ei, şi nu în ultimul rând cele mai frumoase cadouri de Crăciun.
„Îi felicit şi pe această cale atât pe micii sportivi cât și pe toți elevii şi le doresc Sărbători Fericite, pline de bucurii şi cât mai multe victorii frumoase pe viitor!“ – a fost declarația profesorului Iosif Papp, la încheierea concursului

Recomandările redacției