cermei-uta1Etapa a doua a Ligii a IV-a s-a încheiat la Cermei, acolo unde Victoria a primit vizita echipei UTA 2, echipă formată din juniori republicani întăriți cu 3 jucători de la prima echipă: Bulza,
Gheorghiță și Dobrean.
Optimismul gazdelor care credeau că vor câștiga la scor a ținut doar un minut. Fundașul central Mihuț a greșit copilărește și Bulza i-a furat mingea și l-a executat pe Rusu spre stupoarea celor 300 de spectatori.
Gazdele au încercat să revină pe tabelă și au bune ocazii prin Goldiș, care îl evidențiază pe portarul Mara și Botaș, care șutează lateral stânga. Tinerii utiști au răspuns și ei prin Gheorghiță în minutele 19 și 21. Până la pauză nu s-au mai născut ocazii de gol clare, centralul Burcă având – însă – ceva de lucru prin cele trei „galbene” acordate.
După pauză, până în minutul 70 am mai consemnat doar un șut de la 16 metri pe lângă poartă al lui Popa. În min. 71, soarta meciului părea pecetluită. Lovitura liberă de la 20 de metri lateral dreapta executată pe poartă de Aldan și respinsă în față de Rusu a fost reluată în plasă de Ghergar: 0-2.
Totuși, gazdele au avut reacția potrivită și au revenit și pe tabelă. În minutul 75, Goldiș a intrat în careu pe stânga și a fost faultat de Mara din postură de ultim apărător. Fără să ezite, centralul Burcă a acordat penalty și cartonaș roșu pentru Mara. Jucătorul de câmp Petre a luat tricoul de portar și nu a avut reacție la lovitura executată de Popa. După alte 6 minute s-a făcut        2-2. Un corner de pe dreapta a fost reluat de Popa, cu capul, la colțul lung. Cermeiul a forțat Victoria, dar nu au izbutit să mai înscrie până la ultimul fluier.
Formații:
Victoria Cermei: Rusu – Malancu, Mihai Ionuț (Brândușe), Mihuț (Fekete), Varga – Pană, Țigan, Morar (Măcinic), Botaș – Popa, Goldiș. Antrenor: Mircea Aslău.
UTA 2: Mara – Petrache, Irina, Pocioian, Brănișteanu (Coșa) – Gheorghiță (Ghergar), Prună, Aldan, Jorza – Stahl (Dobrean), Bulza (Petre). Antrenor: Dan Stupar.
Arbitri: Daniel Burcă – Mihai Stanciu, Dan Hanyecz.Observatori AJF: Adrian Apătean, Augustin Păcurar

Recomandările redacției