Țiriac i-a pregătit o mare surpriză Simonei Halep, care e aproape de Turneul Campioanelor

0
253

Simona Halep este personajul numărul 1 din România în aceste zile, după titlul cucerit la Wimbledon 2019, la sfârşitul săptămânii trecute. Sportiva a revenit luni după-amiază în ţară şi a avut parte de o primire triumfală. După ce a prezentat trofeul câştigat – o replică mai mică a celui primit sâmbăta trecută pe Arena Centrală de All England Club – şi a oferit câteva declaraţii, Simona a plecat de la aeroport cu un bolid de sute de mii de euro, după cum a notat cancan.ro.
Ion Ţiriac, preşedintele Federaţiei Române de Tenis, a ţinut să-i facă o adevărată surpriză, astfel că i-a pus la dispoziţia campioanei de la Wimbledon un autoturism care face parte din colecţia modelelor de lux Rolls Royce Phantom. „Îi mulţumesc foarte mult domnului Ţiriac pentru toate sfaturile pe care mi le-a dat şi vouă, tuturor, pentru primirea călduroasă. Mă întorc cu drag, de fiecare dată, acasă la mine. O să mă bucur câteva zile de acest trofeu, apoi o iau de la capăt. Am învăţat foarte multe de la Gheorghe Hagi, însă nu am avut nicio legătură directă cu el”, au fost câteva din declaraţiile oferite de Halep la revenirea acasă.
Simona Halep va prezenta publicului din România trofeul cucerit sâmbătă la Wimbledon, în cadrul unui eveniment organizat de Primăria Capitalei pe Arena Naţională, miercuri, 17 iulie, începând cu ora 19:00.
„I-am transmis personal doamnei Primar General Gabriela Firea rugămintea ca Primăria să ne pună la dispoziţie Arena Naţională şi logistica necesară organizării acestui eveniment şi am găsit, la fel ca întotdeauna, înţelegerea necesară, drept pentru care îi adresez public mulţumirile Federaţiei Române de Tenis. Sunt convins că iubitorii sportului din Bucureşti şi nu numai vor fi încântaţi să o felicite la scenă deschisă pe marea noastră campioană”, a susţinut Ion Ţiriac.
Altfel, Smona a luat o opţiune serioasă pentru a şasea calificare consecutivă la Turneul Campioanelor, după victoria de la Wimbledon. Românca a debutat la WTA Finals în 2014, ajungând până în ultimul act, apoi a înregistrat alte trei prezenţe pe tablou. În 2018, Simona a absentat de pe tablou din cauza unei accidentări, deşi era calificată pentru întrecerea de final de an.
Constănțeanca a făcut în această săptămână un salt de 5 poziţii în „Porsche Race”, clasamentul punctelor pe 2019, graţie celor 2000 de puncte câştigate la Wimbledon, după finala câştigată cu 6-2, 6-2 în faţa Serenei Williams. Simona Halep ocupă acum locul secund, în urma australiencei Ashleigh Barty. Trei sportive se detaşează în clasament, cu peste 4.000 de puncte câştigate – Barty, Halep şi Karolina Pliskova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.