titulaCadrele didactice din judeţul Arad care se înscriu la concursul de titularizare din acest an, vor susţine proba scrisă pe 30 iulie, potrivit calendarului mobilităţii personalului didactic din învăţământul preuniversitar pentru anul şcolar 2013-2014. Publicarea listei finale reactualizate cu posturile didactice sau catedrele vacante ori rezervate pentru concurs, a centrelor de concurs şi a graficului de desfăşurare a probelor la unităţile de învăţământ şi la Inspectoratul Şcolar va avea loc pe 4 aprilie.
Înregistrarea cererilor de înscriere a candidaţilor la concurs, inclusiv pentru absolvenţii promoţiei 2013, va avea loc în perioada 5 – 15 aprilie la secretariatul unităţii de învăţământ sau al centrului care organizează concurs. Desfăşurarea probei scrise va avea loc pe 30 iulie, iar primele rezultate vor fi afişate la 5 august. Înregistrarea contestaţiilor la Inspecto­ratul Şcolar şi transmiterea aces­tora la centrele de evaluare se vor face în perioada 5 – 6 august, iar rezultatele finale vor fi anunţate la 8 august.
Prima etapă de repartizare, la care vor lua parte candidaţii care au obţinut cel puţin media 7 pentru posturi pe durată nedeterminată, va începe în 9 august. A doua etapă de repartizare, la care vor participa candidaţii care au obţinut cel puţin media 5 pentru posturi pe durată determinată, va începe în 14 august.

Recomandările redacției