Roland Nagy își exprimase nemulțumirea în perioada de pregătire vizavi de lejeritatea cu care adversarii întâlniți în disputele de verificare reușeau să puncteze în poarta utistă. Poate și pentru că de acolo lipsea stâlpul ultimiilor trei ani – Sorin Botiș – apărarea UTA-ei a scârțăit în presezon însă odată cu începerea partidelor pe puncte a dat semne de revenire. Din trei etape disputate din noul sezon Bogdan Miron a scos de două ori balonul din poartă, chiar în prima rundă, împotriva celor de la Râmnicu Vâlcea. Disputele cu Forestea Suceava și Dacia Brăila au arătat o defensivă mai dârză și un portar în mare formă, astfel că UTA a ieșit din acele confruntări cu cifra zero în dreptul golurilor primite.
„Colegii mei sunt ambițioși, mergem să obținem cele trei puncte și să nu primim gol. Vom avea un meci greu, e important să avem atitudine, iar dacă ne vom impune jocul nu cred că vor fi probleme. Sincer, nu mă interesează ce se întâmplă în tabăra lor, important e felul în care ne facem noi jocul. Suntem serioși  și nu cred că vor fi pro­bleme la acest meci. Nu ne luăm după clasament deoarece toate echipele își dau viața pe teren împotriva noastră, pentru că suntem UTA. Va fi oricum un meci interesant“, a declarat Bogdan Miron vizavi de partida de sâmbătă împotriva celor de la Me­talul Reșița.
Chestionat în legătură cu echipele pe care le consideră cele mai puternice din acest campionat, portarul utist a menționat: „Luceafărul Oradea mi s-a părut o echipă destul de interesantă, Chindia Târgoviște văd că se menține în partea de sus a clasamentului, poate chiar și Râmnicu Vâlcea. Noi ne dorim să luăm fiecare meci în parte și sunt convins că ne vom bate acolo sus în clasament“.

Recomandările redacției