Național Sebiș s-a pornit mai greu în acest retur, dar nu mai poate fi oprită. Fie că a întâlnit liderul Reșița, sau formații din subsol precum Ghiroda sau Deva, trupa de pe Crișul Alb și-a luat punctele și speră să termine pe locul 5 acest sezon. După un 1-0 la pauză, dar și un 2-1 până ultimele 10 minute, „alb-albaștrii” s-a descătușat pur și simplu pe final și au rotunjit tabela la 5-2.
După un 1-0 la pauză, dar și un 2-1 până ultimele 10 minute, „alb-albaștrii” s-a descătușat pur și simplu pe final și au rotunjit tabela la 5-2. „Îi felicit pe băieți pentru atitudine și caracter, am dovedit încă odată că jucăm doar pe teren și o facem bine. La
2-1 am cam sărit cu gura pe ei, toate me­ciurile le-am jucat pe muchie de cuțit și când am avut 3-0. Deci, mi-am luat măsuri din timp. Am schimbat pentru a fi mai compacți la mijlocul terenului, a intrat bine și Petculescu în joc și am scos maxim din contraatacurile de pe final de meci. Știam că adversarii ne vor lăsa spații pentru că erau nevoiți să ne atace și i-am taxat. Avem un parcurs bun cu aceste 10 meciuri fără înfrângere, cu mai multă maturitate și experiență am fi putut să scoatem mai multe puncte. Mai avem un joc, la Ocna Mureș, ne dorim să terminăm cu încă o victorie. La final, conducerea va analiza ce s-a realizat și îmi doresc doar ca jucătorii să fie tratați cu respect”, a punctat Cristi Todea la finalul meciului din această seară.
Cu golul contra Devei, experimentatul
Szabolcs Szekely a atins o cotă rotundă. „Sabi mi-a făcut mari probleme. Am avut o provocare cu el, să atingă pragul de 10 goluri și a reușit azi, așa că mă va costa din greu acest pariu. Nu știu cum a făcut că a mai și stat câteva jocuri, dar asta e, trebuie să mă țin de promisiune. El și cu Enciu au tras echipa după ei, au fost exemple pentru jucătorii mai tineri, care au ce învăța de la astfel de fotbaliști și e important pentru ei în cariera pe care o au”, a adăugat „Dulăul”.
CNS Cetate Deva este condusă de pe margine de Ciprian Luca, fost fotbalist al UTA-ei în urmă cu două decenii, fost coechipier cu Cristi Todea. „Îmi pare rău de fostul meu coleg de la UTA, Cipri Luca. El a preluat Deva din mers, îmi pare rău de ei, dar asta e la fotbal. Fiecare urmărește interesul echipei sale, trebuie să dai tot ce ai mai bun pentru clubul tău”, a mai punctat Todea.

Recomandările redacției