UTA se află în fața celui de-al treilea „val” al stagiunii în liga secundă. Sâmbătă, la ora 15 (în direct la Digi Sport1), arădenii o găzduiesc pe Dacia Unirea Brăila, una dintre cele trei formații cu punctaj maxim după două runde și cel mai bun golaveraj din campionat.
Tocmai de aceea, dar și pentru că formația de pe Dunăre a ratat la mustață prezența la barajul pentru promovare în locul Călărașiului, Cristian Todea afirmă cu toată convingerea: „Întâlnim cea mai bună echipă din cele trei întâlnite până acum. Sunt pe primul loc, însă, sperăm noi, doar până sâmbătă.  Brăila formează o echipă omogenă, pe care am urmărit-o în câteva imagini, dar sperăm să ne mai sosească şi altele, până la ora meciului de sâmbătă. Mar­chează mult, sunt puternici pe teren propriu, însă în deplasare întâmpină probleme. Şi noi suntem omogeni, iar terenul propriu ne este un adevărat aliat. Ne dorim să legăm victoriile, suntem pe un trend ascendent şi vrem să rămânem tot aşa”.
Delegația celor din Brăila a plecat ieri din propriul oraș și a înnoptat la Deva, azi vor efectua acolo un antrenament după care se vor îmbarca spre Arad, informează obiectivbr.ro .
„Început perfect de campionat pentru noi, cu două victorii care ne-au asigurat locul întâi în clasament şi bineînţeles un moral foarte bun în perspectiva următoarelor jocuri. Acum vom lua contact cu fotbalul din vestul ţării. Vom juca cu UTA Bătrâna Doamnă, a doua formaţie din acest eşalon care a susţinut meciuri de baraj pentru promovarea în primul eşalon. Pe prima am bătut-o, acum o vom întâlni pe cea de a doua. Cu si­guranţă va fi un meci frumos, La Arad vin foarte mulţi suporteri şi vom avea parte, cu siguranţă, de o atmosferă incendiară. Toată lumea spune că echipele din vest sunt mai bune, ştiu şi eu acest lucru, să vedem acum care va fi diferenţa. Vom juca cu o echipă bună şi sper să ne ridicăm la nivelul ei în partida de sâmbătă “, a declarat pentru sursa mai sus menționată antrenorul Alin Pânzaru.
Acesta nu se va putea baza pe doi jucători la meciul cu UTA și anume Marius Dima care este accidentat și Laurențiu Ivan, eliminat la partida cu Tărlungeni. În schimb, „alb-roșii” nu-i vor avea la dispoziție pe Mara și Adi Petre, ambii suspendați, dar și pe Polgar (accidentat). Amir Jorza s-a lovit la gleznă, dar antrenorii arădeni încearcă să-l recupereze până sâmbătă.
Formații probabile:
UTA: Miron – David, Manea, Gligor, Burlă – Strătilă, Chindriș, Tănase, Andor – Man, Curtuiuș.
Dacia: Olaru – Niţă, L. Ivan, Ghiocel, Stănciulescu  – C. Roşu, D. Oprea, Petean, C. Neagu – Puşcaşu, Al. Muscă.

Recomandările redacției