Todea: „Destule momente de derută, dar am crezut până la ultima fază că putem egala”

0
247

O singură etapă a ținut „mi­nunea” la Șiria, acolo unde nu a mai repetat evoluția bună cu Miroslava și a pierdut din nou puncte. Lu­ceafărul Oradea a profitat la maxim de găurile imense din defensiva „roș-albă”, ce nu l-a ajutat deloc pe tânărul Mureșan, pentru a doua rundă consecutivă titular între buturi. Reacția arădenilor a venit în ultimele 25 de minute, dar a fost insuficientă pentru a întoarce o partidă compromisă între minutele 45 și 61.
La final, Cristi Todea a scos în evi­dență erorile din apărare și linia mediană într-un moment în care echipa arădeană a dat semne de revenire după cele două victorii consecutive. „A fost un meci cu de toate, ca ultimele disputate de noi în ultima vreme. Am dat goluri, dar, din păcate, am primit mai multe decât am reușit să înscriem. Sincer, am crezut până la ultima fază că putem egala, dar nu am reușit.
S-au comis destule de greșeli în apărare, dar și la mijloc, unde am pierdut multe mingi și ne-am expus atacurilor rapide ale adversarilor. Au fost destule momente de derută, în care le-am dat posibilitatea jucătorilor de la Luceafărul să-și pună în valoare calitățile, să-și gândească ata­curile și să marcheze de trei ori. Trebuia să fim mai agresivi, mai răi, dar nu am reușit acest lucru. Dădeam semne că putem reveni după perioada slabă, am și reușit să reintrăm în joc cum am făcut-o cu Pandurii, Afumați și Su­ceava, dar nu am mai reușit să întoarcem scorul până la capăt. Cu cât se prelungește această perioadă negativă, cu atât ne va fi mai greu să o depășim”, a spus „principalul” arădenilor.
Fără a avea neapărat vină la cele trei goluri înscrise de orădeni, juniorul Mureșan a avut alte două-trei faze în care a fost nesigur. Deși se părea că va putea apăra azi, Branko Grahovac a rămas doar pe bancă, iar Todea a explicat de ce: „La antrenamentul de ieri (n.a. vineri) ne-a spus că a simțit din nou dureri în zona la care suferise acea ruptură musculară. Azi (n.a. sâmbătă), înainte de meci, ne-a spus că poate să apere, dar am preferat să nu riscăm cu el, fiindcă nici nu se antrenase un timp și ni-l doream sută la sută apt pentru meciul de la Timișoara”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.