Todea, dorit și mai departe pe banca Sebișului: „Când echipa s-a legat, nu ne-a mai bătut nimeni”

0
329

Ediția 2018-2019 a Ligii a III-a la fotbal s-a încheiat de câteva zile, prilej pentru a se pune la cale strategia pentru sezonul următor. Punctul de pornire este antrenorul, iar Șoimii Lipova și Crișul Chișineu-Criș i-au confirmat deja pe banca tehnică pe Flavius Sabău, respectiv Adrian Abrudean. La Lunca Teuz Cermei lucrurile sunt neclare încă, în timp ce în tabăra Sebișului situația e puțin inedită.
Cristian Todea mai are un an de contract cu gruparea de pe malul Crișului Alb, însă
există clauze de o parte și de cealaltă ce l-ar putea rupe. Până acum, părțile implicate nu au vorbit concret despre ceea ce va urma, însă primarul Sebișului pare a avea ideile clare: „Într-adevăr, în contractul clubului cu Cristi Todea era o clauză ce prevedea clasarea între primele trei echipe la finalul sezonului, însă trebuie să ținem cont de cum am încropit lotul în iarnă. Vreo 4-5 jucători au venit chiar în ultima zi de transferuri, era normal ca echipa să sufere la început la capitolul omogenitate. Apoi, când echipa s-a legat, nu ne-a mai bătut nimeni, avem 11 meciuri fără înfrângeri, niciunul dintre adversarii noștri din seria a IV-a nu a mai reușit așa o serie bună. Așadar, suntem mulțumiți și de acest loc 6 și de munca lui Cristi Todea, doar că încă nu am avut timp să discut cu el. Au fost alegerile, pregătim festivalul, de fotbal încă nu am avut timp să mă ocup. Dar, probabil, o să am o discuție cu Cristi în zilele următoare, în care o să-i transmit că noi îl vrem, dacă ne vrea și el și să ne apucăm de campania de achiziții. Szekely și-a prelungit deja contractul cu noi, mai sunt și alții legați cu acte de club, iar pe cei care îi vrem în continuare la echipă eu zic că îi vom convinge să rămână”, a spus Radu Demetrescu.
Totodată, edilul Sebișului a trasat, în mare, și o linie pentru sezonul următor. „Vom încerca să contăm pe cât mai mulți fotbaliști din județul nostru, deși suntem conștienţi că va fi și mai greu dacă va promova și Pecica. Dar, încercăm să avem o colaborare mai strânsă cu UTA, prin care să rodăm câțiva tineri din pepiniera lor la noi. În retur l-am avut doar pe Onuțan, deși i-am cerut și pe Iuga și Merian, poate o să reușim din vară să ne apropiem mai mult. La Sebiș s-a țintit mereu locul 1 și chiar dacă nu am ajuns la el am fost mereu în față”, a adăugat Demetrescu.
Național Sebiș a terminat pe locul 6 în seria a IV-a a Ligii a III-a cu 50 de puncte strânse.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.