UTA a avut un start mai relaxat de partidă în disputa împotriva Sântandreiului, formație din Liga a IV-a Bihor, dar apoi a reacționat după golul primit și au punctat de șase ori, ratând  și alte ocazii clare. Cu siguranță jocul ofensiv a funcționat, Strătilă, Hlistei și Rus arătând o formă bună în confruntarea cu cei de la Sânandrei.
„Suntem supărați că am primit gol, mai ales ținând cont de adversarul pe care l-am avut, unul de liga a patra. Nu aveam voie să primim astăzi gol, de fapt noi ne dorim ca în nicio partidă să nu scoatem mingea din poartă, dar în special cu astfel de adversari. Sigur, îmbucurător este faptul că am înscris din nou de multe ori, se confirmă că cele 34 de goluri marcate până acum în campionat nu au fost întâmplătoare. Pe faza ofensivă jucăm bine, stăm bine în teren, dar în apărare mai avem unele lucruri de pus la punct. Mai ales că vom ajunge în play-off, iar acolo vom întâlni adversari puternici, în fața cărora nu trebuie să primim gol. Contează ca în săptămânile rămase până la primul joc oficial să ne corectăm aceste greșeli din defensivă pentru a termina cu bine campionatul și să începem cu dreptul în play-off”, a declarat Cristi Todea, unul dintre „secunzii” lui Nagy la echipa fanion a Aradului.
Chiar dacă nu a vrut să o spună direct, Cristi Todea a dat de înțeles că moldoveanul Pîslaru și camerunezul Mbambi nu au viitor în „alb-roșu”: „Ne-ar fi plăcut să avem amicale cu adversari mai puternici în care să îi vedem, să ne demonstreze de ce sunt în stare. După un astfel de amical e greu să îți faci o părere, iar în această seară vom lua o decizie în ceea ce privește. În proporție de 70 – 80% însă noi știm deja ce vom face în legătură cu ei. Avem pe posturile pe care ei evoluează fotbaliști mai buni, de calitate și tineri, care sunt viitorul acestui club. Dar, repet, încă nu am luat o decizie definitivă în pri­vința lor“.

Recomandările redacției