Todea: „Execuțiile reușite în amicale îți dau încredere și curaj să le încerci și în partidele oficiale”

0
113

UTA a legat a doua victorie consecutivă în partidele amicale ale iernii. După 1-0 cu Szegedul a urmat un succes cu 4-2 în fața colegei de serie, Ripensia Timi­șoara. La Șiria, pe o suprafață de teren foarte bună în condiții de precipitații abundente, „roș-albii” au făcut diferența pe tabelă în partea a doua a meciului, prin juniorii săi, care au construit și fina­lizat toate fazele de gol ale disputei cu teamul de pe Bega.
La final, Cristi Todea nu se putea declara decât mulțumit de cele petrecute sâmbătă, pe arena „Otto Greffner”. „Nu rezultatul  a fost cel mai important la meciul de azi, ci să facem un antrenament bun, să reușim să alergăm, iar terenul ne-a ajutat în acest sens, fiind destul de bun pe o așa vreme rea. Ne-a mai interesat să vedem la lucru și jucătorii veniți în probe, dar și pe cei care au terminat pregătirea centralizată, la ce nivel au ajuns. Rezultatul favorabil e un bonus, ca să zic așa”, a menționat antrenorul principal al „Bătrânei Doamne”.
Utiștii i-au testat și pe fundașii centrali Opriș și Roșca, dar s-au bucurat și de realizările frumoase ale lui D. Toma și D. Popa, ce au decis – practic – echipa câștigătoare. „Copiii au calitate, au tot viitorul în față. E important să le iasă aceste execuții și acum în meciurile amicale, pentru a prinde încredere și curaj în a le încerca și în partidele oficiale”, a adăugat Todea, care nu a putut conta pe Polgar. „A făcut infilitrații la unul dintre genunchi și are nevoie de câteva zile de repaus”, a mai explicat „Dulăul”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.