Todea: „Grad mare de încărcătură fizică și mentală după cantonament, dar eșecul ne pune semne de întrebare”

0
310

UTA a pus punct celei mai importante etape a pregătirii de iarnă, cantonamentul de 8 zile de la Moneasa, cu un test la Cermei. Aici, i-a așteptat o formație ceva mai proaspătă din punct de vedere fizic, atâta timp cât a demarat de abia de sâmbătă „operațiunea” stagiul de pregătire.
Golul lui Sulea din debutul amicalului a decis învingătoare, dar e evident că rezultatul nu a fost concludent pentru utiști în acest moment. „La Moneasa am avut condiții bune de pregătire și ne-am atins principalul obiectiv, acela de a încărca din punct de vedere fizic. Am fi vrut să terminăm acest cantonament cu un rezultat pozitiv astăzi, dar, din păcate, nu am reușit acest lucru. Eu cred că datorită faptului că s-a adunat un grad mare de încărcătură fizică și mentală nu am reușit să fructificăm ocaziile pe care le-am avut. În prima repriză am avut ceva mai multe situați, în a doua au fost mai puține, am dat minute la toți jucătorii. A ieșit un eșec ce ne pune anumite semne de întrebare, dar ne așteptam ca prezentarea noastră să fie îngreunată de zilele de muncă de la Moneasa”, a spus Cristi Todea la finalul amicalului de la Cermei.
Întrebat dacă mai are lipsuri importante în cadrul lotului de jucători, dar și dacă, poate, mai cade vreun jucător, doi, dintre cei deplasați la munte, antrenorul principal al „Bătrânei Doamne” a adăugat: „Acum la cald nu pot să spun nimic. Am discutat cu conducerea clubului înainte de cantonament, vom discuta și acum, după, se știu lipsurile. Vom vedea săptămâna viitoare la cine renunțăm și cu ce reu­șim să ne completăm lotul”.
Utiștii au o singură zi la dispozi­ție să-și revină după solicitantul cantonament de la Moneasa, iar de luni, de la ora 15,  se întorc din nou la treabă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.