De mai bine de zece zile, Bogdan Burlă se antrenează normal și ar putea intra în calcule pentru următoarele partide ale „roș-albilor”. Fundașul de 21 de ani s-a comportat binișor și la ultimul test fizic susținut de Ionuț Popa și pare să fi depășit definitiv problemele la genunchi avute în această iarnă.
În plus, a mai și dat jos câteva kilograme, iar Dinculescu sau Prună au de acum o concurență importantă din partea titularului postului de fundaș stânga din ultimele trei sezoane în „alb-roșu”. „Trebuie să recunosc că am fost un protector al lui. Tot timpul am avut încredere în el, am fost printre primii care l-au propus și la alte echipe. Acum doi ani, când el juca foarte bine, am discutat cu formații de Liga 1. Este vorba în special de Mediaș, am avut mai mult o discuție amicală cu cineva de acolo, căci, din punctul meu de vedere, are calități foarte bune. Dar, după cum vedeți, dacă nu ai grijă de aceste calități și nu ți le îmbunătățești prin muncă și atitudinea de la antrenamente, ori se pierd, ori nu le mai ai la fel de bune ca și în alte perioade. Ca și o concluzie, este un fotbalist în care eu am avut și mai am încă încredere, dar, cum am mai spus-o, în momentul de față totul depinde de el. Se antrenează normal cu echipa, este în limitele categoriei acum și așteptăm să ne bazăm cât mai repede pe el”, a menționat Cristian Todea, antrenorul principal al „Bătrânei Doamne”.
La conferința de presă de ieri, acesta a vorbit și despre revenirea lui David Popa pe teren. Atacantul de 21 de ani a avut și el probleme de ordin medical după accidentarea suferită în debutul confruntării cu Hermannstadt. „Se antrenează normal, a făcut și antrenamentele mai grele din punct de vedere fizic și nu a mai simțit dureri. Vom vedea la ora jocului la ce nivel va fi”, a adăugat „Dulăul”.

Recomandările redacției