„Bătrâna Doamnă” și-a disputat ambele partide oficiale ale sezonului cu nou-promovata Metalo­- globus și a rămas fără gol marcat. E adevărat, nici bucureștenii nu s-au putut bucura de vreun gol în poarta arădenilor, remiza fiind un rezultat nesatisfăcător pentru ambele tabere. Cu toate că punctul îi ajută pe utiști să facă baremul impus de conducere pentru deblocarea salariilor, situația nu îi încântă prea mult. „Nu suntem mulțumiți, i-am văzut pe băieți afectați după meci. Din păcate, ultima impresie contează, iar aceasta nu a fost una prea bună. Ne doream să facem un joc mai bun și să obținem un alt rezultat, dar asta a fost. Un punct e prea puțin pentru noi. Am realizat un barem minimal de care nu suntem mulțumiți ținând cont de faptul că așteptările erau cu totul altele la începutul campionatului În orice caz, în vestiar nu s-a strigat «Să vină banii la băieți» cum poate cred unii după egalul de azi, dimpotrivă. Suntem abătuți și nemulțumiți că nu am scos mai mult din acest meci și, în general, din toate partidele pierdute în acest tur”, spune Cristian Todea.
Făcând puțin analiza disputei cu bucureștenii, antrenorul a adăugat: „S-au întâlnit două echipe preocupate de fotbal, care au ieșit la joc și doar ratările de-o parte și de alta au făcut ca scorul să nu se modifice deloc. După numărul de ocazii pe care noi și adversarii ni le-am creat atât azi, cât și în partida tur, nu ai fi zis că partidele se pot termina la 0-0. Cei de la Metaloglobus și-au urmărit interesul și filozofia de joc într-un 4-3-3 în care și-au creat de multe ori superioritate la mijlocul terenului. Însă, am avut și noi momente bune de joc, doar că au fost prea puține pentru a face diferența și pe tabelă”.
În afara lui Florea și  Svedkauskas, delegația arădeană revine în formulă aproape completă acasă, unde – însă – nu o așteaptă multe răspunsuri sau lămuriri din partea conducerii clubului. Cele mai mult sunt legate de cele două salarii restante, dar și despre soarta staffului tehnic. „Așteptăm și noi un telefon din partea conducerii clubului, căci urmează o perioadă în care se pot discuta și se pot lua decizii. Nu știm nimic încă, poate în zilele ce urmează lucrurile se vor schimba”, a mai spus „Dulăul”.

Recomandările redacției