Elevul nu a reușit să-și bată profesorul în UTA – Luceafărul. Cristi Todea s-a bucurat de revederea cu Dulca, fostul său antrenor de la Mediaș, dar: „Totul a fost plăcut până ce a început meciul. Știam că e un antrenor foarte bun, care oferă libertate jucătorilor și asta s-a întâmplat și azi, căci adversarii au evoluat dezinvolt și au marcat de trei ori”, spunea tehnicianul arădenilor la finalul partidei câștigate de orădeni cu 3-2.
Tot după ultimul fluier al lui Cătălin Buși, dar și înainte, o parte dintre spectatorii de la Șiria i-au cerut demisia lui Cristian Todea.
„I-am auzit și eu pe acei oameni. Deocamdată, vreau să mă li­niștesc, să vedem ce se întâmplă, să mă gândesc la ceea ce am greșit la meciul de azi și după aceea paote va veni momentul când vom face și o ana­liză cu privire la acest aspect. Acum suntem chiar după meci, nu cred că este să vorbim acum despre acest lucru”, a spus „principalul” arădenilor.
Primul susținător al „Dulăului” a fost chiar omologul său de pe banca Luceafărului. „Trebuie avut multă răbdare cu el, este un antrenor tânăr și trebuie susținut. Chiar dacă ai pierdut un meci, eu zic că și prin astfel de meciuri se clădește o echipă. Și la greu, nu numai la bine. El a rămas într-un moment extrem de greu la echipă și apreciez lucrul acesta și vreau să-i urez baftă în continuare. Îmi pare rău de ceea ce se întâmplă la UTA, dar au jucători extrem de va­loroși. Sunt sigur că UTA, Aradul, va avea echipă în Liga 1 în cel mai scurt timp”, a punctat Cristi Dulca.

Recomandările redacției