Dorin Toma este unul dintre tinerii promovați de UTA în Liga
a II-a, iar acum a venit și primul său gol într-un meci oficial. În minutul 85 al meciului cu Ripensia, atacantul de 19 ani a profitat de o pasă inteligentă a lui Hlistei și l-a surprins pe Rădulescu cu un șut pe colțul portarului.
„Am văzut că nu e plasat bine și am trimis pe lângă el în plasă. De când m-am apucat de fotbal am așteptat această zi, acest prim gol al meu pentru UTA în Liga a II-a, dar, din păcate, nu mă pot bucura de el. Echipa a pierdut, iar reușita mea s-a dovedit inutilă”, spune fotba­listul, care l-a înlocuit pe Jorza, accidentat în debutul reprizei secunde.
La rândul său, Toma a fost la un pas de a fi schimbat și asta pentru că a primit un șut în figură de la o distanță foarte mică. Tânărul fotbalist arădean a rămas două-trei minute bune la pământ, dar apoi și-a revenit, a continuat jocul și a și înscris pentru scorul parțial de 2-2. „Mi-am dorit mult să joc, să-mi ajut echipa cât mai mult și asta am și făcut. Am trecut peste acel moment greu, dureros și am și marcat. Sper să nu fie și ultimul meu gol la UTA, să mai am și alte ocazii să demonstrez ceea ce pot, poate chiar de la anul și cu un obiectiv mai îndrăzneț. Însă, nici acest sezon nu e gata și, din păcate, văd că nu reușim să ne adunăm și să obținem rezultate bune. Am trecut peste perioada dificilă și acum, nemaiavând nicio presiune, ar trebui să jucăm dezinvolți, să ne remarcăm prin prestații și rezultate bune. Din păcate, deocamdată acesta lucru nu se prea întâmplă, sper să ne revanșăm în meciurile ce urmează”, a mai menționat al patrulea fotbalist născut în anul 1999, care a îmbrăcat deja tricoul UTA-ei în Liga a II-a, după Jorza, Stahl și Mureșan.
Cel mai tânăr debutant al sta­giunii rămâne, însă, David Micu­lescu (născut în anul 2001), cu minute în meciul din tur, de la Satu Mare, cu Olimpia.

Recomandările redacției