Tomozei, Benga și Ilie și-au prelungit contractul cu UTA

0
214

Formația arădeană a anunțat în această la sfârșitul săptămânii trecute prelungirea contractului a mai multor fotbaliști. Este vorba despre fundașii Marius Tomozei, Florin Ilie și Alexandru Benga. Toți cei trei fundași au consolidat apărarea „Bătrânei Doamne“ în acest sezon și au contribuit la rezultatul final al acestei ediții din Liga I.

Conducerea clubului și apărătorul în vârstă de 30 de ani au ajuns, astăzi, la acordul care prevede prelungirea colaborării. Marius Tomozei îmbracă tricoul UTA-ei și în sezonul viitor al Ligii I, 2021-2022, iar noi sperăm că vom avea rezultate frumoase împreună!”, au fost cuvintele adresate lui Tomozei pe site-ul oficial.

Benga va continua și el mai departe cu UTA, iar cei din conducere i-au adresat câteva cuvinte pe site-ul oficial: „Discuțiile privind prelungirea contractului lui Alexandru Benga cu echipa noastră au fost finalizate cu succes, astfel că suntem în măsură să anunțăm că apărătorul va apăra culorile UTA-ei și sezonul viitor al Ligii I. Mult succes, Alex!“

Curând Florin Ilie împlinește 29 de ani, cel mai probabil acesta va rămâne alături de UTA și după ce va trece de 30 de ani.

Apărătorul care împlinește 29 de ani peste trei săptămâni a ajuns la un acord cu conducerea clubului și va juca pentru UTA și în sezonul următor al Ligii I. Salutăm prelungirea contractului lui Florin Ilie și ne punem speranțele într-un parcurs cât mai frumos!“

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.