Betty White, care joacă în serialul „Hot in Cleveland”, i-a depăşit pe actorii recompensaţi cu Oscar Sandra Bullock şi Tom Hanks, în sondajul anual, pe 2012, realizat de E-Poll Market Research.

Pe locurile următoare s-au clasat două artiste din Marea Britanie: cântăreaţa Adele şi actriţa Maggie Smith.

Este pentru a treia oară când Betty White ocupă primul loc în topul celor mai fermecătoare celebrităţi din America.

Topul 10 al celor mai fermecătoare vedete din America este completat de actorul Morgan Freeman, actriţa Carol Burnett, actriţa şi cântăreaţa Cote de Pablo, actriţa Pauley Perrette şi campioana olimpică la gimnastică Gabby Douglas.

Nonagenara Betty White a câştigat un premiu SAG (Sindicatul actorilor americani/ Screen Actors Guild) pentru rolul din „Hot in Cleveland”, a prezentat celebra emisiune de televiziune „Saturday Night Live” în 2010 şi a fost votată cea mai populară şi cea mai de încredere vedetă în alte sondaje realizate recent în Statele Unite.

Sondajul, care include 7.500 celebrităţi din divertisment, afaceri, politică şi sport, a fost realizat de firma de cercetări de piaţă E-Poll Market Research pe un eşantion de 1.100 de persoane în vârstă de peste 13 ani care i-au evaluat pe candidaţi în funcţie de gradul de familiaritate, farmec personal şi alte 46 atribute personale.

 

 

Recomandările redacției