Simon Cowell, în vârstă de 53 de ani, a urcat două poziţii, de pe locul al treilea pe care îl ocupa în topul din 2012, iar Howard Stern a urcat o poziţie, de pe locul al doilea. Amândoi au obţinut venituri estimate la 95 milioane de dolari în perioada iunie 2012 – iunie 2013, a anunţat, joi, site-ul Forbes.com.

Forbes.com consideră că Simon Cowell este un „mogul cu o influenţă majoră în spatele scenei”.

„Emisiunea «The X Factor» este de acum difuzată în 41 de ţări, iar formatul său «Got Talent» este franciza de televiziune cu cele mai mari vânzări din lume”, afirmă jurnaliştii de la Forbes.com.

Howard Stern, în vârstă de 59 de ani, obţine venituri considerabile cu emisiunea lui radiofonică difuzată de postul SiriusXM şi primeşte un salariu de 15 milioane de dolari în calitate de membru în juriul emisiunii „America’s Got Talent”.

Locul al treilea a revenit jurnalistului Glenn Beck, prezentatorul unui talk-show conservator, cu venituri de 90 milioane de dolari.

Oprah Winfrey, în vârstă de 59 de ani, a coborât de pe primul loc ocupat în 2012 pe poziţia a patra, cu venituri de 77 milioane de dolari, şi este urmată în acest clasament de scriitorul şi prezentatorul de talk-show Phil McGraw, pe locul al cincilea, cu venituri de 72 milioane de dolari.

Topul 10 al celor mai bine plătite personalităţi din televiziunea americană este completat, în ordine, de Rush Limbaugh (66 milioane de dolari), Donald Trump (63 milioane de dolari), Ryan Seacrest (61 milioane de dolari), Ellen DeGeneres (56 milioane de dolari) şi Judy Sheindlin (47 milioane de dolari).

Jurnaliştii de la Forbes.com au întocmit acest top pe baza discuţiilor cu managerii, producătorii şi agenţii vedetelor din televiziunea americană.

 

 Sursa: Media Fax Life-Inedit

Recomandările redacției