vedeteUn popular site de intalniri din SUA, destinat celor aflati deja intr-o relatie, a incercat sa afle care sunt starurile feminine la care viseaza barbatii casatoriti. 

Cum era de asteptat, din top nu au lipsit vedetele care mizeaza pe arta provocarii, insa clasamentul a oferit si o surpriza. Iata preferintele vizitatorilor site-ului Ashleymadison.com, prezentat deInternaute.com.

1. Katy Perry 

Devenita cunoscuta pe plan muzical in 2008 cu hitul „I Kissed a Girl”, Katy Perry, 28 de ani, nu a ratat nicio ocazie pentru a-si expune curbele voluptoase. Eforturile sale nu au trecut neobservate, fiind desemnata cea mai sexy femeie din lume in 2013 de catre editorii revistei Men’s Health. Iata ca si in acest clasament este tot pe primul loc.

2. Rihanna

Cantareata Rihanna, 25 de ani, nu are niciun fel de probleme in a se lasa fotografiata in tot felul de ipostaze provocatoare, care aprind imaginatia barbatilor. Cei casatoriti nu fac exceptie, dupa cum o dovedeste acest top.

3. Mila Kunis 

Dupa scenele de dragoste lesbiana din „Lebada neagra”, erotismul actritei Mila Kunis a dat nastere la fantasme. Nascuta in 1983, cu ochii sai de felina si atitudinea incitanta, Mila are toate sansele de a se regasi in astfel de topuri si in anii viitori.

4. Salma Hayek 

La aproape 20 ani de la succesul din „Desperado”, Salma Hayek, ajunsa la 45 de ani, continua sa entuziasme in aceeasi masura barbatii cu frumusetea sa naturala.

SURSA: http://www.ziare.com

Recomandările redacției