Torturi și dulciuri pentru sute de copii abandonați sau bolnavi de cancer

0
395

Peste puțin timp va fi Ziua Copilului. Fiecare dintre noi, ne gândim ce surprize să le facem micuților din viețile noastre. Există însă și copii mai puțin fericiți, este vorba despre cei abandonați și de cei care se află pe un pat de spital. Pentru aceștia, un tânăr cu suflet de aur din Lipova, se luptă să le aducă zâmbetul pe buze. Acțiunea se numește ” OFERA UN TORT DE ZIUA COPILULUI” și se dorește a fi un cadou, pentru cei care au nevoie un zâmbet.  

,,Ne-am propus să demarăm o acțiune de 1 iunie, prin care fiecare copil abandonat și bolnav, să se bucure de aceasta zi specială.

Dorim să achiziționăm în jur de 50 de torturi, între trei si cinci kg și 650 de plase cu dulciuri, pentru 500 de copii instituționalizați (abandonați) și 150 de copii internați cu diferite forme de cancer”, ne spune Valentin Căldăraș, inițiatorul acțiunii.

Fiecare copil abandonat sau  internat va primi câte o plasă cu dulciuri și fructe, dar pentru a face pachetele respective, voluntarii se vor sfătui cu medicii care îi tratează pe micuți, pentru ca aceste produse să nu le afecteze sănătatea. De asemenea, tot pentru copiii internați la spitalul Louis Turcanu din Timișoara, Valentin dorește să strângă pachete de scutece pentru cei 50 de bebeluși prematuri ce se află internați acolo. Toți cei care doresc să sprijine acestă acțiune sunt îndemnați să o facă.

,,Cei care doriți să ne contactați și să vă alăturați campaniei, sunteți bineveniți, încheie Valentin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.