Toscana Residence, primul cartier de case noi în stil toscan, în Arad

0
850

Arădenii au acum cea mai bună alternativă în peisajul imobiliar existent. Este vorba des­pre ansamblul rezidențial Toscana Residence, situat într-unul dintre cele mai frumoase cartiere ale municipiului nostru, Aradul Nou, pe strada Constituției.
Toscana Residence reprezintă un cartier select, cochet și liniștit, fiind singurul cartier nou care oferă case cu etaj, nu cu mansardă, locuitorii săi bucurându-se astfel de mai mult spațiu.
„Oferim spre vânzare 3 modele de casă în cartierul Toscana: casa Vinci, cu suprafață utilă de 109 m.p. și teren de 250 m.p., casa Siena cu 119 m.p. utili și teren 367 m.p. și vila
Florența, emblema cartierului nostru, o vilă veritabilă cu o suprafață construită de 169 m.p. și teren de 407 m.p. Toate casele au 4 dormitoare, plus living. Deși avem prețuri competitive, începând de la 79.900 Euro, calitatea și tehnologia se regăsesc de la concept la execuție, iar cartierul va fi livrat cu căi de acces pavate, trotuare, iluminat stradal, spații verzi, loc de joacă pentru copii și utilități funcționale. Peste 20 de familii au achiziționat deja imobile în cartierul nostru”, a declarat Ionel Rășinar, reprezentantul companiei Golden Real Estate, agentul de vânzare al cartierului Toscana Residence.
Cartierul Toscana este dezvoltat de compania BM Sol, un dezvoltator prezent de 8 ani pe piața imobiliară din Timi­șoara, companie ce urmează să dezvolte în viitorul apropiat încă două cartiere în municipiul Arad, în zona Grădiște.
Toate detaliile despre casele Toscana le puteți regăsi pe site-ul www.toscana-arad.ro sau la numărul 0733 679 072.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.