Mircea-VintilaFestivalul  Folk Maris, cum este cunoscut până acum și care se va desfăşura la Bulci, lângă Castelul Mocioni, în zilele de 1 şi 2 august va fi un eveniment aparte. Vorbim, firește, de  cea de-a şasea ediţie a celui mai important festival de folk din judeţul Arad.

Programul, pe zile

În prima zi, vineri, 1 august, vor evolua, din jurul orei 20: Trupa  Fractal, Grupul AMMA, Alin Bejan și va fi foc de tabărăr.

În ziua de sâmbătă, 2 august, dedicată folcului, vor evolua, de la ora 19, nume precum: Ana și Maria Jula, Trupa Maris, Daniel Julean, Nelu Pitic și Trupa de Serviciu, Mircea Bodolan, Adrian Ivanițchi, Marius Bațu și… invitatul special Mircea Vintilă.

Cum se ajunge la Bulci

 „Traseul spre Bulci este simplu. Dacă se pleacă din Arad, se pornește pe drumul național DN7 – până la Lipova, se trece Podul peste Mureș, se traversează orașul Lipova – spre Ususău, se merge în continuare pe drumul județean DJ 682 – spre Bata, se merge până în satul Țela unde există un indicator «spre Bulci – 3 km» și se merge respectiva distanță pe drumul comunal DC80 spre… Bulci. Unde, firește, toate drumurile duc spre… festival“ a încheiat viceprimarul Ladislau heleport. (F.B.)

 Material realizat cu sprijinul Primăriei Bata

 

Comentariile sunt închise.

Recomandările redacției