pincotaDupă succesul din intermediara de la Baia Mare, pâncotanii doreau să dubleze succesul în disputa cu Unirea Jucu și, după o prestație bună, au reușit să păstreze toate punctele în Podgorie.
Meciul a început fără ocazii de poartă, dar cu pâncotanii dominând ușor ostilitățile și încercând să-și valorifice statutul de gazdă. În minutul 12, oaspeții și-au arătat colții. Balonul a ajuns în poziție bună de finalizare la Țene, al cărui șut a fost deviat în corner de Lung. După 25 de minute, Pâncota și Jucu efrau la egalitate, deși gazdele s-au văzut mai mult în careul advers. Au fost trei cornere consecutive, rămase fără rezultat pe tabelă. În minutul 34, Păcuraru a centrat de pe stânga, iar Ursu a respins cu pumnii din fața lui Lengyel. Apoi, același Păcuraru a pătruns cu un fundaș în spate până la 10 metri de poartă, dar a fost blocat în momentul șutului. Finalul de repriză le-au aparținut în totalitate amfitrionilor. Dubeștean a executat un corner de pe dreapta, Alin Mihai a reluat pe spate cu capul, iar balonul a trecut peste poartă. Și Sergiu Pop a trecut pe lângă deschiderea tabelei. Fostul utist a finalizat din „foarfecă”, de la 8 metri, peste poartă. În fine, Dubeștean a șutat din alergare de la 20 de metri, dar Ursu a respins cu dificultate în corner, același goalkeeper intervenind și la finalizarea lui Mihai din 12 metri.
Repriza a doua a început cu două ocazii la Pîncota. Mai întâi, Suciu a tras din lovitură de la 30 de metri, iar Irimia a respins cu dificultate. Imediat, pe o contră, Sergiu Pop a marcat, dar Andrada Aloman a semnalizat ofsside. Echilibrul s-a rupt în minutul 62. Lung a aruncat o minge în careu, nou-intratul Burian a păcălit doi fundași și a tras la colțul scurt din 6 metri: 1-0. Fostul pâncotan, Țene, a irosit o lovitură liberă de la 18 metri, trăgând în zidul „șoimilor”. Scorul a devenit 2-0 în minutul 76. Bulzan l-a pus în cursă pe Burian, acesta a pasat pentru Alin Mihai, care, din colțul careului mic, a întors doi adversari și a marcat la colțul lung, mingea atingând și bara. Jocul s-a reluat, balonul a ajuns în careul gazdelor, iar Irimia l-a faultat pe Danciu. Același fotbalist a șutat de la punctul cu var mult peste poartă. Meciul s-a încheiat cu o ocazie mare pentru pîncotani. Burian a scăpat singur spre poartă, a încercat să treacă și de Ursu, care însă a intuit totul și a respins.
Formații:
Pâncota: Irimia – Rusu (Bulzan), Lung, Lengyel, Dubeștean (Nădăban) – Hosu, Issa, Gavriș, Păcuraru (Nistor) – A. Mihai, S. Pop (Burian).
Jucu: Ursu – Bărbos, Mureșan, Mocan, Avram – Mănășturean, Grigoroșcuță, Gădălean (Negrea), Țene (Danciu) – Suciu (Matiș), V. Pop.
Arbitri: Horia Mureșan – Alin Botaș, Andrada Aloman (Timișoara)
Observatori FRF: Dionisie Matei (Zalău) și Adrian Cocoș (Reșița)

Recomandările redacției