Tot mai multe dosare penale pentru conducerea sub influența băuturilor alcoolice

0
129

Agenții de poliție au depistat un arădean de 53 de ani, care conducea un autoturism pe Calea Romanilor din municipiu, sub influența alcoolului.
În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o îmbibație alcoolică de 0,92 m.g./l. alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, un bărbat de 49 de ani, din municipiu, a fost depistat și el conducând sub influența alcoolului. Aparatul etilotest a arătat o îmbibație alcoolică de 0,60 m.g./l. alcool pur în aerul expirat.

În seara zilei de 08 mai agenții de poliție au depistat un cubanez de 51 de ani, care conducea un autoturism pe strada Cocorilor din municipiu. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o îmbibație alcoolică de 0,47 m.g./l. alcool pur în aerul expirat.

În aceeași seară, a mai fost depistat un bărbat de 46 de ani, din comuna Hălmagiu, care conducea un autoturism pe D.N.76, cu 0,45 m.g./l. alcool pur în aerul expirat.

Conform procedurii, conducătorii auto au fost transportați la unități spitalicești pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.
Pe numele persoanelor în cauză au fost întocmite dosare penale pentru conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.