Tot mai multe furturi, în Arad. Un bărbat de 69 de ani a fost încarcerat

0
444

Furturi se întâmplă aproape zilnic prin Arad. Unii ajung să fure absolut orice pare o pradă mai ușoară, începând de la obiecte din magazine și până la bunuri pe care le sustrag din curți private sau diferite locuri publice.
Chiar dacă sunt câțiva care scapă, alții nu au același noroc, ei fiind prinși la câteva zile distanță dacă nu chiar în ziua în care au săvârșit furtul.
Un caz recent a fost cel al unui arădean care a văzut ocazia potrivită să-și achiziționeze o bicicletă nouă. Desigur, modalitatea cea mai sigură era aceea de a merge direct în magazin și să-și cumpere o bicicletă. Cu toate acestea, el a ales calea care i s-a părut mai ușoară și cu care a sperat că va scăpa mai ieftin. Așadar, arădeanul de 30 de ani a reușit să facă rost de o bicicletă în dimineața zilei de 22 noiembrie a.c., prin forțarea sistemului de asigurare. Așa ar fi sustras o bicicletă din rastelul special amenajat în fața unui supermarket de pe Calea Aurel Vlaicu, din municipiu.
Într-un final el nu a apucat să se bucure prea mult de noua achiziție pentru că a ajuns în fața polițiștilor care au recuperat prejudiciul și l-au predat proprietarului de drept. De asemenea, în cauză sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Pe lângă furtul unei biciclete, un alt arădean a avut un ghinion și mai mare. După ce a săvârșit infracțiunea de furt, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, împreună cu cei ai Biroului de Investigații Criminale au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii, emis de magistrații Judecătoriei Arad. Mandatul a fost eliberat pe numele unui arădean de 69 de ani, care are de executat o pedeapsă privativă de libertate de un an, pentru săvârșirea infracțiunii de furt. Bărbatul a fost încarcerat în Penitenciarul Arad.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.