Tot mai mulți arădeni, nemulțumiți de serviciile unei curățătorii din Arad

1
2295

Ziarul nostru a atras atenția în urmă cu câteva zile despre serviciile oferite de o firmă de curățătorie din Arad. Mai mulți arădeni, când s-au întors după hainele lor au avut parte de o surpriză neplăcută. Ei și-au dus piese vestimentare la curățătoria „Maicor Clear” din incinta magazinului Remarkt, tocmai pentru ca hainele pe care le dețin să fie curățate profesional, iar culorile să rămână intacte. Totul a început când una dintre cititoarele noastre ne-a transmis că rochia pe care a dus-o la curățătoria respectivă i-a fost deteriorată, însă mai târziu și alte voci care au preferat să își păstreze anonimatul au confirmat că îmbrăcămintea le-a fost distrusă la aceeași firmă.

Convinsă că angajații își vor face treaba așa cum trebuie, R.P. a lăsat rochia la curățătorie. La scurt timp, aceasta a trebuit să meargă să își ridice rochia ce trebuia, teoretic, să arate ca nouă. Din nefericire, odată curățată de angajații „profesioniști”, rochia a rămas fără modelul inițial și, culmea, era și o mărime mai mică acum. Întrebați de cele întâmplate, angajații nu și-au asumat în nici un fel răspunderea pentru incident, ba mai mult de atât, aceștia nu s-au simțit obligați nici măcar să își ceară cu adevărat scuze sau să explice ce probleme au întâmpinat.

R.P. se aștepta de la aceștia ca, dacă tot au stricat rochia, să primească banii înapoi, ori, măcar jumătate din sumă pentru că era de datoria lor să știe exact în ce fel trebuie tratat materialul și modelul imprimat pe rochie. Desigur, nici măcar atât nu au făcut și rochia, dintr-una albastră cu imprimeuri aurii a ajuns una ceva mai mică, albastră și cu puțin model șters.

Problema a fost sesizată de mai mulți arădeni, care după ce și-au dus hainele la curățătoria „Maicor Clear” au avut probleme fie legate de culoare, imprimeu sau mărime. Cei care și-au dus hainele la curățătoria din incinta magazinului Remarkt au avut de suferit pierderi în ceea ce privește banii dați pe curățare care nu au mai fost recuperați niciodată și implicit banii dați pe haine din cauză că acestea nu mai puteau fi purtate.

Astfel, cei care doresc ca pe viitor să își curețe hainele în mod profesionist sunt sfătuiți să caute în altă parte dacă nu vor să își primească hainele înapoi decolorate, fără model sau cu multe alte defecte provocate de modul în care au fost curățate și soluțiile folosite de angajații firmei mai sus menționată.

1 COMENTARIU

  1. Eu am dus haine și pături la curățătoria de care vorbiți și nu am avut probleme, așa cum am dus și la alte firme de curățătorie… același rezultat. Mi se pare ăsta un articol mizerabil plătit de vre’un concurent al spălătoriei ăsteia, nu-i așa? Eh, numa’ de’al dracu’ o să îmi duc hainele la curățat la ei de acuma înainte!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.