Tot mai mulți arădeni prinși la volan sub influența alcoolului

0
98

Polițiștii rutieri au depistat mai multe persoane în timp ce conduceau sub influența băuturilor alcoolice sau fără permis.


Astfel, polițiștii au depistat un bărbat de 31 de ani, din Aluniș, în timp ce conducea un autoturism, pe raza localității Fântânele, având o îmbibație alcoolică de 0,72 mg./l. alcool pur în aerul expirat.


De asemenea, polițiștii Postului de Poliție Felnac au depistat, pe raza localității Frumușeni, un bărbat de 26 de ani, din aceeași localitate, în timp ce conducea un autoturism, având o alcoolemie de 0,68 mg./l. alcool pur în aerul expirat.


Cu o alcoolemie de 0,67 mg./l. alcool pur în aerul expirat, a fost depistat un bărbat de 52 de ani, din Ineu, în timp ce conducea un autoturism, pe raza localității Curtici.


A mai fost depistat și un bărbat de 52 de ani, din Mișca, în timp ce conducea un autoturism pe D.J. 794, având o îmbibație alcoolică de 0,66 mg./l. alcool pur în aerul expirat.


Un bărbat de 49 de ani, din Lipova, a fost depistat de polițiștii orașului Lipova, în timp ce conducea un autoturism, pe raza localității, fiind sub influența unei alcoolemii de 0,58 mg./l. alcool pur în aerul expirat


În toate cazurile, a fost dispusă recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei, pe numele bărbaților fiind întocmite dosare de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența băuturilor alcoolice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.