Tot mai mulți arădeni prinși sub influența alcoolului în timp ce conduceau

0
198

Polițiștii Biroului Rutier au depistat un arădean de 43 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe raza municipiului, fiind sub influența băuturilor alcoolice.


Testarea cu aparatul alcooltest a indicat o îmbibație alcoolică de 0.72 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

În aceeași zi, a fost depistat un bărbat de 31 de ani, din Vârfurile, în timp ce conducea un autoturism pe D.J. 792/B, fiind sub influența alcoolului.
Testarea cu aparatul alcooltest a indicat o îmbibație alcoolică de 0.57 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

Cu o îmbibație alcoolică de 0.73 mg./l. alcool pur în aerul expirat a mai fost depistat un arădean de 36 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe Calea Șiriei.

De asemenea, un ineuan de 43 de ani, a condus o motocicletă aflându-se sub influența băuturilor alcoolice. Testarea cu aparatul alcooltest a indicat o îmbibație alcoolică de 0.71 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

Au mai fost depistați în timp ce conduceau sub influența alcoolului: pe Calea Romanilor, din municipiu, un arădean de 40 de ani (0,44 mg,/l. alcool pur în aerul expirat); pe D.C. 16, un bărbat de 56 de ani, din Răpsig (0,45 mg,/l. alcool pur în aerul expirat) și pe raza localității Pecica, un pecican de 25 de ani (0,50 mg,/l. alcool pur în aerul expirat).

Conform procedurii, în toate cazurile s-a dispus recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.