Tot mai mulți arădeni se urcă beți la volan sau fără carnet

0
558

Fără permis, cu număr fals de înmatriculare și cu o îmbibație alcoolică de 0,85 mg./l. alcool pur în aerul expirat a fost depistat, de polițiștii Secției 7 Rurală Lipova, un tânăr de 22 de ani, din Păuliș, în timp ce conducea un autoturism pe o stradă din localitate.
Au mai fost depistați în timp ce conduceau sub influența alcoolului, la sfârșitul săptămânii trecute: pe raza localității Sebiș un bărbat de 31 de ani, din jud. Prahova (0,69 mg./l. alcool pur în aerul expirat) și un sebișean de 49 de ani (0,67 mg./l. alcool pur în aerul expirat); în Vladimirescu, un bărbat de 31 de ani, din aceeași localitate (0,60 mg./l. alcool pur în aerul expirat); pe D.J. 709/D, un bărbat de 42 de ani, din Semlac (0,56 mg./l. alcool pur în aerul expirat); în Curtici, un arădean de 24 de ani (0,46 mg./l. alcool pur în aerul expirat) și pe raza localității Sebiș, un bărbat de 32 de ani, din Gurahonț (0,41 mg./l. alcool pur în aerul expirat).
Conform procedurii, în toate cazurile au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a substanțelor consumate/alcoolemiei, fiind întocmite dosare penale pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul circulației rutiere.
În dimineața zilei de 27 iunie, un bărbat de 29 de ani, din Chesinț, a fost depistat de polițiștii Serviciului Rutier în timp ce conducea un autoturism pe D.J. 682/N, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Pe numele său a fost întocmit un dosar penal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.