Tot răul spre bine: „Cred că merită natura să se bucure și ea de un moment de respiro“

0
457
37862388 - child with creativity cleans the natural environment

Autoizolarea și carantina ce se impun în această perioadă au reușit să sperie multă lume. Printre aceștia se află și arădenii noștri care de multe ori nu mai știu cum să reacționeze. Știrile curg una după cealaltă și fiind atât de multe, oamenii uneori sunt induși în eroare. Mulți nu mai știu ce să facă, ce să creadă, cum să reacționeze și nu sunt siguri dacă sunt în siguranță în aceste momente. Pe lângă glumele făcute pe seama celor care au cumpărat în exces hărtie sau făine, mai sunt și persoane care și-au dat seama că din tot răul trebuie să extragem binele. 

Așadar, viral pe internet, atât în lume, în țară, dar și în Arad pe diferite pagini de facebook circulă mesaje motivaționale și lucruri bune extrase din toată această stare de alertă. Printre acestea, pe un grup al arădenilor circulă și mesajul următor: „În momentul acesta, în care toți sunt panicați, ma gândesc numai la cât de mult respiră pământul acum: avioanele sunt la sol, mulți am lăsat mașinile in parcare, fabricile nu mai poluează, vasele de croaziera au acostat în porturi iar oamenii stau liniștiți în casele lor. Cred că merită natura să se bucure și ea de un moment de respiro, așa că…dragi păsări, ursi, căprioare, vulpi, mistreți, căței, pisici, veverițe, toate animalele planetei, din apa, aer și de pe uscat… dragi copaci, dragi oceane, draga aer: Iertati-ne pentru cât de răi și egoiști am ajuns! Merităm tot ce avem acum  fiindcă noi nu știm sa ne oprim decât atunci când suntem pedepsiți, iar Dumnezeu știe sa ne pedepsească aspru! Bucurați-vă de aceste clipe de liniște, de aceste momente în care timpul parcă trece greu între o inspirație și expirație, momente in care noi va lăsam in pace! E rândul nostru sa simțim suferința pe care v-am cauzat-o de mii de ani încoace! Sper totuși să ne trezim curând ca după un vis urât și să trăim în armonie, măcar un pic mai bine ca înainte. Să dăm mâna cu toții și sa ne iubim mai mult decât ne rănim…Să iubim oamenii…să iubim animalele…să iubim natura, amintindu-ne mai mult ca oricând că…Cineva acolo Sus, ne iubește!”, a fost mesajul postat de Adrian.

Oamenii încep să realizeze că poate e momentul pentru o schimbare, una în bine. Lumea parcă începe să fie mai umanitară. Poate după mult timp, oamenii au început să se gândească și la cei de lângă ei, nu doar la propria persoană. Chiar dacă ceea ce se întâmplă acum este un lucru destul de greu, mulți realizează în momente precum acestea că poate ar trebui să ia lucrurile mai ușor și să încerce să se bucure de viață mai mult, să se streseze mai puțin și să încerce să fie mai buni. 

Desigur, pentru moment starea de alertă este instalată și lumea rămâne panicată, dar adevăratele efecte se vor vedea, cel mai probabil, după ce lumea revine la normal și mulți speră ca fiecare persoană să devină o variantă mai bună a sa. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.