Total nepregătiți pentru marea deschidere a Ștrandului Neptun (+ galerie foto)

0
1007

Iată că  a sosit și ziua mult așteptată de către arădeni, ștrandul Neptun și-a deschis porțile, în ciuda vremii care se pare că nu ține noi.

Deși au amânat deschiderea de la data de 1 Mai, se pare că,  atât angajații cât și conducerea ștrandului nu au fost pregătiți, nici de data aceasta, pentru deschidere.

Dacă altădată intrarea pe  era libera în prima zi a deschiderii, ei bine de data aceasta conducerea nu mai permite așa ceva, deși putem spune că pe ștrand „bate vântul”, intrarea se plătește!

În incinta ștrandului, exact lângă bazine, gura canalului este deschisă, iar mirosul înecăcios și te face sa stai la distanță.

Ștrandul este pustiu, doar cinci persoane s-au încumetat să intre în apa termală, deloc curată, ca de altfel în toate  celelalte bazine, nu stă prea bine la capitolul acesta.

Pe arădeni, se pare că, nici măcar terasele de pe ștrand nu ii mai încântă, fiind la fel de pustii.

Dacă în anii trecuți oamenii se înghesuiau să prindă un loc pe ștrand, în ultima perioadă tot mai puține persoane își mai petrec zilele toride de vară pe ștrandul Neptun.

Principalul motiv pentru care ștrandul și-a pierdut din frumusețe și a reușit să reducă din entuziasmul arădenilor, este, după spusele unor cetățeni faptul că apa din bazine este murdară și îi este permis oricui să intre atât pe ștrand cât și în bazine.

„Ștrandul este pentru a veni să te relaxezi, să te răcorești în zilele caniculare, nu să îți fie frică să intri în apă să nu iei cine știe ce microbi”, ne spune un arădean revoltat.

„Ținând cont de faptul că este al doilea ștrand ca mărime din Europa, ar putea fi mai selecți, să curețe mai des bazinele, mai ales acum că suntem încă sub semnul întrebării dacă vom scăpa de pandemie, dezinfectarea ar trebui să fie pe primul loc, dar nu ai să vezi aici la noi așa ceva”, ne spune un alt vizitator al Ștrandului.

După spusele cetățenilor, nimeni nu mai crede într-o reabilitare a ștrandului. Mai mult decât atât, nu i-ar surprinde dacă în câțiva ani s-ar și închide.

Deși arădenii sunt așteptați să se relaxeze în acest week-end, apa din bazine, mirosul canalelor și curățenia din împrejurimi lasă de dorit.

de Silvana Mija

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.