Tóth Csaba este noul prefect al Aradului

0
456

Tóth Csaba, de la UDMR, a fost desemnat, miercuri, de către premier, ca fiind prefectul Aradului, potrivit unui comunicat de presă UDMR. Încă se așteaptă confirmarea numirilor oficiale ale subprefecților, cele două nume propuse fiind Vasile Cătană (USR) și Doru Sinaci (PNL).

Juristul Tóth Csaba,  cu vârsta de 43 de ani, are experiență și rezultate în sfera publică și privată deopotrivă, nefiind străin nici de domeniul politic.  Studiile de drept, cele de management precum și cele de masterat le-a  efectuat în Arad. În perioada 2005-2010 a ocupat funcția de președinte  executiv al Organizației Județene Arad a UDMR, între anii 2008-2012 fiind membru al Consiliului Județean Arad. În ce privește experiența lui profesională, a făcut parte din consiliul de administrație al mai multor întreprinderi, lucrând în același timp în domeniul consilierii juridice și de management. În anul 2013 a fost numit în funcția de director general al  societății Fornetti Romania, aflată în reorganizare, reușind să salveze societatea de la faliment.

La data de 4 martie 2021 încetează exercitarea, cu caracter temporar, în condițiile legii, a funcției publice de prefect al județului Arad de către Gheorghe Stoian. 

UPDATE: Au fost numiți și subprefecții Doru Sinaci, de la PNL, și Vasile Cătană, de la USR Plus. Numirile au fost publicate, ieri seară, în Monitorul Oficial, iar astăzi, 04 martie, atât prefectul, cât și subprefecții, vor depune jurământul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.