„Totul despre femei”, în deschiderea Teatrului de Vară

0
276

Teatrul de Vară se deschide miercuri, 5 iunie, cu comedia „Totul despre femei”.

Comedia romantică le pune în atenție pe Corina Dănilă, Adriana Titieni și Crina Lință, iar spectacolul a fost produs în urma celei de-a cincea ediții a concursului „Anima pentru societate”.

Strălucitorul text scris de Miro Gavran privește femeia realist, cu umor, cu suflet. Spectacolul propus de Teatrul Arte dell’Anima aduce în fața martorilor actului artistic trei actrițe care au acceptat provocarea să ofere nu doar talent și efervescență, ci o fărâmă din sufletul propriu. Pentru că era singura cale ca fiecare în parte să întrupeze cinci personaje diferite.

Într-un melanj unic, „Totul despre femei” aduce o poveste de iubire, una de carieră și una de prietenie, plus un conflict puternic stârnit de trei fetite la grădiniță. Se adaugă o luptă plină de gelozie între respectabilele nanogenare îndragostite și imaginea este completă.

„Totul despre femei” în regia lui Felix Crainicu îi va pune pe gânduri pe spectatori. Trei actrițe, 15 personaje și un spectacol de o oră și jumătate ce te va învăța și dezvăța totul despre femei.

Începând din acest an, intrarea la spectacolele din cadrul Teatrului de Vară se va face contra unei taxe de 5 lei. Biletele vor putea fi cumpărate doar în ziua spectacolului, în fiecare miercuri, începând cu ora 17.00, de la sediul Centrului Cultural Județean Arad (str. George Barițiu, nr. 16). 

Evenimentul este organizat de Consiliul Judeţean Arad prin Centrul Cultural Judeţean.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.